Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on kiistänyt huhut, joiden mukaan keskikenttäpelaaja Luka Modrić saattaa jättää seuran tammikuussa.

Modrić, 38, sai viime kauden jälkeen rahakkaita tarjouksia Saudi-Arabiasta ja Qatarista, mutta hän solmi ensi kesään ulottuvan jatkosopimuksen Madridin kanssa.

Kroatialaiskonkari on edustanut Los Blancosia 11 vuotta ja pelannut isoja minuutteja viime kausilla, mutta kuluvalla sesongilla Modrić on jäänyt pienempään rooliin. La Ligassa hän on istunut kaksi edellistä peliä kokonaan penkillä.

Huhuissa Modrićia on viety Madridista pois jo talven siirtoikkunassa, mutta Ancelottin mukaan Kroatian maajoukkuekapteeni ei suunnittele siirtoa kesken kauden.

– Hän on mielestämme todella tärkeä ja hän tietää sen myös. Hän ei ajattele sitä (siirtoa) ja me olemme tyytyväisiä häneen, sanoi italialaisluotsi Athleticin mukaan.

Real Madridin edellisen ottelun jälkeen Ancelotti myönsi, että Modrić on ”hieman vihainen” tämänhetkisestä tilanteestaan, mutta kehui pelaajan motivaatiota ja panosta.