Xavi valmentaa ensi kaudellakin Barcelonaa.

Xavi ilmoitti hiljattain pyörtäneensä päätöksensä ja jäävänsä sittenkin joukkueen päävalmentajaksi. Xavin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Xavi oli ilmoittanut tammi-helmikuun vaihteessa poistuvansa päävalmentajan paikalta tämän kauden jälkeen.

Barcelonan varapuheenjohtaja Rafa Yuste kertoi katalonialaismedialle, ettei uskonut Xavia, kun hän ilmoitti poistumisestaan. Yusten mukaan myös pelaajat ovat hyvin tyytyväisiä päävalmentajan ratkaisuun.

– En uskonut Xavia, kun hän kertoi meille lähtevänsä kauden jälkeen. Ajattelin, ettei Xavi lähde minnekään, koska hän rakastaa Barcelonaa ja tämä seura on osa hänen elämäänsä. Emme missään vaiheessa ottanut yhteyttä muihin valmentajiin. Joukkue on todella tyytyväinen Xavin päätökseen. Se oli juuri sitä, mitä joukkue ja seura tarvitsi. Stabiiliutta, Yuste sanoi.

Barcelona kohtaa Gironan lauantai-iltana La Ligassa. Girona voi nousta voitolla Barcelonan ohi sarjassa.

LUE MYÖS