Luka Modrićin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Modrić on jäänyt kuluvalla kaudella hyvin pienelle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Ancelotti on nimennyt Modrićin kymmenesti avauskokoonpanoon La Ligassa. Italialaisluotsi on osoittanut luottavansa ennemmin muihin keskikenttäpelaajiin. Modrić onkin toiseksi vähiten peliaikaa saanut keskikenttäpelaaja.

Modrić ei pelannut tiistaisessa Leipzig-ottelussa minuuttiakaan. Modrić on seurannut edellisen kerran Mestarien liigan pudotuspeliottelun penkiltä maaliskuussa 2018. Modrić oli tuolloin palannut juuri pelikuntoon.

Relevon mukaan Modrićin on määrä poistua Real Madridista kuluvan kauden jälkeen. Modrić allekirjoitti viime vuonna yksivuotisen sopimuksen ja odotti saavansa huomattavasti enemmän peliaikaa. Modrić on pettynyt pieneen rooliinsa.

Real Madrid kokee Modrićin aikakauden seurassa päättyneen.

Relevon mukaan Real Madrid on jo suunnitellut, millaisen jäähyväistilaisuuden seura aikoo järjestää Modrićille. Real Madridin suunnitelma on tiedottaa ennen kauden päättymistä Modrićin lähdöstä, jotta seuran kannattajat voivat hyvästellä keskikenttäpelaajan stadioneilla ympäri Espanjan.

LUE MYÖS