Dinamo Zagreb on tehnyt tarjouksen Real Madridin keskikenttäpelaajalle Luka Modrićille, kertoo kroatialaismedia 24 Sata.

Modrićin, 38, sopimus Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja tällä hetkellä merkit viittaavat siihen, että hän jättää Los Blancosin ensi kesänä.

Aiemmin kroatialaiskonkari on suostunut kausi toisensa jälkeen vuoden jatkosopimuksiin, mutta tällä kaudella Modrić on jäänyt pienempään rooliin kuin odotti. Kroatialaiskonkari on tiennyt, että hänen vastuunsa vähenee luultavasti uran ehtoopuolella, mutta hän on silti pettynyt minuutteihinsa Madridissa.

Siirtohuhuissa Modrić on yhdistetty etenkin Saudi-Arabiaan ja Yhdysvaltoihin. Kroatialaiskonkarin kasvattajaseura on kuitenkin ilmoittautunut mukaan kisaan.

Viime syksynä Dinamon hallituksen puheenjohtaja Vlatka Peras kertoi, että Kroatian suurseura yrittää houkutella Modrićin päättämään uransa kotimaahansa.

– Hänellä on viimeinen sopimusvuotensa meneillään. Soitan hänelle talvella. En voi sanoa, että olisin jatkuvassa yhteydessä häneen, mutta tunnen hänen perhettään.

– Hänen kannaltaan olisi järkevää palata Dinamoon uransa lopussa. Me teemme kaikkemme, jotta se tapahtuisi. Saa nähdä, riittääkö se.

Nyt 24 Sata tietää kertoa, että Dinamo Zagrebin puheenjohtaja Mirko Barišić on tehnyt Modrićille tarjouksen.

Modrić saattaa tehdä päätöksen tulevaisuudestaan vasta kesän EM-kisojen jälkeen. Dinamo ei todennäköisesti pysty taloudellisesti kilpailemaan Modrićin muiden tarjousten kanssa, mutta kroatialaisseura yrittää vedota siihen, että maan ykköstähti palaisi kotiin ennen uransa päättymistä.

EuroFoot

@eurofootcom
🇭🇷💙 Dinamo Zagreb have dedicated & renamed one of their training pitches to former player Luka Modrić!

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!