Xavi Hernández on antanut seurajohdolle ohjeet tuoda Xavi Simonsin PSG:stä takaisin Barcelonaan kertoo Sport. Barca-luotsi kommentoi lauantain Girona-tappion jälkeen joukkueen tarvitsevan suuria muutoksia.

Simons, 20, on viettänyt tämän kauden lainalla Bundesliigassa RB Leipzigin riveissä. 31 sarjaotteluun seitsemän maalia tehnyt ja 11 syöttänyt hollantilainen saapuu Pariisiin lainansa päätyttyä.

Xavi on ohjeistanut Barcelonan urheilujohtajaa Decoa neuvottelemaan Simonsin paluusiirtoa PSG:n kanssa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja olisi Sportin tietojen mukaan avoin mahdollisuudelle tulla takaisin Kataloniaan.

Barcelona tähtäisi Simonsin kohdalla lainaan merkittävällä osto-optiolla. PSG ei ole kuitenkaan toistaiseksi aikeissa luopua hollantilaistaiturista ensi kesänä.

Simons kuului juniorina yhdeksän vuoden ajan Barcelonan La Masia -akatemiaan. Hän siirtyi Pariisiin ilmaiseksi kesällä 2019.

barcacentre

@barcacentre
🚨 Xavi has tasked Deco with negotiating the return of Xavi Simons to Barcelona. While considering a loan with a purchase option, but it's tough due to PSG's unwillingness to sell and Barcelona's financial issues. @tomasandreu68 🇳🇱

LUE MYÖS!