Xavi jatkaa Barcelonan päävalmentajana ensi kaudellakin.

Xavi ehti ilmoittaa jo tammi-helmikuun vaihteessa poistuvansa päävalmentajan paikalta kuluvan kauden jälkeen. Barcelonan seurajohto onnistui kuitenkin vakuuttamaan Xavin siitä, että luotsin kannattaisi sittenkin jäädä joukkueen peräsimeen. Xavin sopimus Barcelonan kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Sportin saamien tietojen mukaan Xavi haluaa Barcelonan hankkivan uuden keskikenttäpelaajan kesän siirtoikkunassa. Xavi pitää uuden keskikenttäpelaajan hankkimista koko kesän ehdottomana ykkösprioriteettina.

Xavi haluaisi edelleen joko Real Sociedadin Martín Zubimendin tai Bayern Münchenin Joshua Kimmichin. Xavi oli kaksikon kintereillä jo viime kesänä, mutta tuolloin Barcelonalla ei ollut varaa hankkia kumpaakaan.

Sportin mukaan sama skenaario on todennäköinen myös tänä kesänä. Real Sociedad ei myy Zubimendia alle 60 miljoonalla eurolla, eikä Barcelona kykene maksamaan niin suurta summaa keskikenttäpelaajasta.

Lehti kertoo Kimmichin haluavan siirtyä Barcelonaan, mutta Bayern on asettanut pelaajalleen niin ikään noin 60 miljoonan euron hintalapun. Kimmichin sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten jos jatkosopimusta ei synny pian, saattaa Bayern asettaa luottopelaajansa myyntiin.

LUE MYÖS