Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić on sivussa keskiviikon Mestarien liigan ottelusta Napolia vastaan rasitusvamman vuoksi, kertoo Athletic.

Modrić, 38, joutui viime sunnuntaina jättämään kesken Madridin sarjaottelun Cádizia vastaan 70. minuutilla. Kyseessä oli hänen ensimmäinen kertansa avauskokoonpanossa tämän kauden La Ligassa.

Madrid tutki kroatialaiskonkarin tiistaina ja totesi, että hänen loukkaantumisensa ei ole vakava. Häntä ei kuitenkaan riskeerata keskiviikkona, jotta Modrić olisi täydessä kunnossa tulevissa otteluissa.

Los Blancos on jo varmistanut jatkopaikkansa Mestarien liigassa, ja sille riittää keskiviikkona lohkovoittoon tasapeli.

Modrić on ollut tällä kaudella paljon otsikoissa vähäisen peliaikansa takia. Hän on menneinä vuosina pelannut ikäisekseen isoja minuutteja ja ollut tärkeässä asemassa, mutta kuluvalla sesongilla Modrićin rooli on selkeästi pienentynyt.

Hänellä on sopimus ensi kesään saakka, mutta joidenkin huhujen mukaan Modrić saattaa lähteä jo talven siirtoikkunassa. Real Madrid kärsii tosin tällä hetkellä loukkaantumisista keskikentällään, joten Modrić saattaa saada lähiviikkoina enemmän vastuuta.

Linkki twiittiin.