Serbian syyttäjäviranomainen vaatii Luka Jovicille vankeustuomiota. Asiasta kertoo COPE:n El Partidazo -ohjelma.

Jovic oli maaliskuussa Real Madridin asettamassa karanteenissa. Hyökkääjä matkusti kielloista huolimatta Serbiaan ja näin ollen rikkoi matkustus- ja terveysmääräyksiä.

Serbian presidentti Aleksandar Vucic jyrähti jo tuolloin ja sanoi, että Jovic pidätetään, mikäli hän poistuu kotoaan. Jovicin isä Milan Jovic puolestaan kommentoi – suorastaan enteilevästi – että Luka-poika menköön vankilaan, jos niikseen tulee.

Nyt Serbian syyttäjäviranomainen vaatii Jovicille kuuden kuukauden vankeustuomiota juurikin koronakaranteenin rikkomisesta.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
💥 ÚLTIMA HORA | Luka Jovic se enfrenta a seis meses de cárcel por violar el confinamiento en el estado de alarma

👨🏻‍⚖️ Los fiscales serbios piden seis meses de prisión porque "no cumplió con los protocolos de salud después de su regreso de España"

Jovicille koko Real Madrid -taival on ollut melko tuskainen. 22-vuotias kärki siirtyi seuraan peräti 60 miljoonan euron kaupassa kesällä 2019. Tähän mennessä Jovic on pelannut Real Madridin paidassa 31 ottelua ja tehnyt vain kaksi maalia.

Reilu viikko sitten Real Madridista AS Romaan lainattu hyökkääjä Borja Mayoral paljasti, että Real olisi ensisijaisesti halunnut luopua Jovicista eikä Mayoralista.