Vitor Roquen agentti sanoo, että brassihyökkääjä saattaa jättää Barcelonan pysyvällä siirrolla jo tänä kesänä.

Roque, 19, siirtyi Barcelonaan tammikuussa Athletico Paranaensesta alustavasti 30 miljoonalla eurolla. Bonusten myötä siirtokorvaus saattaa nousta aina 61 miljoonaan euroon saakka.

Hyökkääjälupaus on kuitenkin jäänyt uudessa seurassaan todella vähälle vastuulle. Roque on päässyt kentälle 13 ottelussa, mutta pelannut niissä vain reilut 300 minuuttia.

Lehtitietojen mukaan Barcelona haluaisi lähettää Roquen lainalle, joskin päävalmentaja Xavi sanoi, että nuorukaisen tilanteesta päätetään vasta kauden jälkeen.

Mundo Deportivo uutisoi aiemmin, että Roque kokee jääneensä yksin, koska Xavi ”hädin tuskin puhuu hänen kanssaan”. Pelaajan edustajana toimiva Andre Cury puhui samasta ongelmasta RAC1:n haastattelussa.

– Kaikki ajattelevat, että Vitor Roquen on saatava enemmän minuutteja, eikä kukaan ymmärrä, miksi valmentaja ei anna niitä hänelle

– Xavi ei ole koskaan puhunut pelaajan kanssa. En ymmärrä tätä tilannetta, ja mielestäni se ei ole hyväksi kummallekaan osapuolelle.

– Olen sanonut pojalle, että hänen pitää tehdä vielä enemmän töitä ja odottaa tilaisuuttaan, mutta olen myös nähnyt otteluita, joissa hänelle annetaan minuutteja ja näkyvyyttä ja näin vältytään tältä epämiellyttävältä tilanteelta.

– Puhuin jo Decon (urheilutoimenjohtaja) kanssa. Pojalla on sopimus Barçan kanssa, ja me valitsimme Barçan muiden vaihtoehtojen sijaan, joissa voisimme tienata tuplasti enemmän rahaa.

Curyn mukaan Roquesta tulee ”loistava pelaaja” – joko Barcelonassa tai muualla.

– Emme halua lainaa. Jos seura päättää, ettei hän voi jäädä, hänet myydään. Monet joukkueet ovat kiinnostuneita Vitor Roquesta.

– Jos seura ei anna Vitorille tilaa, meidän on etsittävä ratkaisu. Joko hän jää tai hänet myydään. Laina ei käy, se olisi hyvin vaarallista pojan uran kannalta.

– Parasta olisi jäädä Barçaan, mutta jos hän ei voi jäädä, teemme töitä siirron eteen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🇧🇷 Vitor Roque’s agent Cury: “He will not leave on loan. If he leaves, it will be on permanent transfer”.

“No one understands why Xavi doesn’t play him and doesn’t even speak to Vitor, it’s not right”.

“We will discuss his future with Barça soon”, told RAC1.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!