João Félix saattaa sittenkin pelata ensi kaudella Atlético Madridissa, kertoo AS.

Atléti lainasi hyökkääjän täksi kaudeksi Barcelonaan, jonka Félix, 24, ilmoitti julkisesti unelmiensa seurakseen.

Myös Saudi-Arabiasta osoitettiin kiinnostusta, mutta Félix sai tahtonsa läpi ja siirtyi Kataloniaan. Diilissä ei ole ulosostoklausuulia, mutta yleisesti ottaen on pidetty selvänä että Félix ei palaisi Atlético Madridiin – tai ainakaan pelaisi siellä enää.

AS:n mukaan paluu Atlétin riveihin on kuitenkin jälleen pöydällä. Madridilaiset haluavat yhä ensisijaisesti luopua Félixistä, mutta vain, jos se olisi seuran kannalta taloudellisesti järkevää.

Ongelmana on, että Atléti haluaisi Félixistä tänä kesänä vähintään 60 miljoonaa euroa, eikä hänelle tunnu löytyvän ottajaa siihen hintaan.

Barcelonan edustajat ovat sanoneet, että he haluaisivat pitää Félixin seurassa, mutta espanjalaismediassa on epäilty, olisiko seura valmis maksamaan hänestä moista summaa. Toinen lainapestikin olisi mahdollinen vain isoa korvausta vastaan ja Atléti muutenkin myisi hänet ennemmin suoraan.

AS:n mukaan Atlético valmistautuu kesällä parin muunkin hyökkääjänsä lähtöön, joten Félixille saattaisi olla paikka joukkueessa – varsinkin jos hänelle ei löydy ottajaa hyvään hintaan.

LUE MYÖS!