Athletic Bilbao on Supercopan mestari vuosimallia 2021. Supercupin voitto oli Athleticin seurahistorian kolmas, ja kaikkiaan jo 35. pokaali. Athletic Bilbao on sitten Espanjan kolmanneksi menestynein seurajoukkue, sillä sitä enemmän mestaruuksia eri kilpailuista on vain Barcelonalla (95) ja Real Madridilla (94).

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
#OJOALDATO - El Athletic Club ha logrado hoy el título número 35 de su historia. Es el tercer club con más trofeos oficiales en TODA la historia del fútbol español, solo por detrás del Barcelona (95) y del Real Madrid (94).

Loppuottelussa kaatui Barcelona jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Barcelona johti peliä kahteen otteeseen Antoine Griezmannin maaleilla, mutta Athletic nousi molemmilla kerroilla tasoihin Óscar de Marcosin ja Asier Villalibren maaleilla. Peli ratkesi Iñaki Williamsin komeaan ”golazoon” jatkoajalla.

Raportin ottelusta voi lukea täältä, mutta mestarijoukkue Athletic Bilbao julkaisi myös Twitter-tilillään ottelusta puolentoista minuutin maalikoosteen. Videolla näkyvät tietysti kaikki viisi maalia, mutta Lionel Messin ulosajotilannetta ei ole koosteeseen mahdutettu.

Mikäli video ei näy, voi twiitin katsoa myös tämän linkin takaa.

Athletic Club

@AthleticClub
📽️ RESUMEN I Revive el partidazo disputado en La Cartuja en la final de la #Supercopa 2021.

@FCBarcelona_es 2⃣-3⃣ #AthleticClub 🦁

🏆 #DenonAmetsa 🔴⚪ #BiziAmetsa