Barcelonan tuore jalkapallojohtaja Ramón Planes esitteli keskiviikkona Trincãon seuran uutena pelaajana lehdistölle Camp Noulla.

Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu nappasi Trincãon kanssa muutamat kuvat, mutta yllättäen ei saapunut pitämään lehdistötilaisuutta, vaan Planes oli Trincãon seurassa lehdistötilaisuudessa.

Planes joutui vastaamaan Leo Messi -kohuun liittyviin kysymyksiin. Messi ilmoitti tiistaina Barcelonan seurajohdolle haluavansa purkaa sopimuksensa ja poistua seurasta.

– Teemme töitä sen eteen, jotta voimme rakentaa voittavan nuoren joukkueen, mutta kuitenkin kunnioittaen pelaajia, jotka ovat voittaneet kaiken mahdollisen. Emme voida tehdä tästä Messin ja Barcelonan välistä taistelua, koska kummatkaan eivät ansaitse sitä. Teemme paljon töitä saadaksemme tästä Barcelonasta voittavan joukkueen, Planes totesi.

– Ajatuksemme on rakentaa Barcelonan tulevaisuus historian parhaan pelaajan, eli Leo Messin ympärille. Meidän on tutkittava tätä asiaa, mutta se on ideamme. Emme suunnittele Messin lähtöä sopimuksellisista syistä. Maailman parasta pelaajaa on kunnioitettava valtavasti.

– Tulevaisuutemme on positiivinen ja olen vakuuttunut siitä, koska puhumme nuorista pelaajista, joiden avulla rakennamme sellaisen Barcelonan, jota rakastamme.

LUE MYÖS