Puheenjohtajaksi tyrkyllä olevat Víctor Font ja Joan Laporta ovat ottaneet voimakkaasti kantaa Barcelona-myrskyyn.

Lionel Messi lähetti tiistai-iltana Barcelonan toimistolle faksin, jossa hän kertoi halustaan lähteä seurasta vielä tänä kesänä. Asiasta ovat kertoneet useat eri toimittajat.

Font ja Laporta eivät jääneet hiljaa seuraamaan tapahtumien kulkua, vaan molemmat jyrähtivät ensin Twitterissä ja myöhemmin eri medioiden haastatteluissa.

– Jos Barcelonan kannattajat voisivat tulla stadionille, koko yleisö huutaisi: ”Bartomeu häivy!” Font aloitti ryöpytyksensä ja suuntasi sen jälkeen sanansa suoraan Bartomeulle:

– Et ole kyennyt suojelemaan historian parasta pelaajaa, myyttiä joka on oman seuramme kasvatti. Siksi me vaadimme Bartomeun eroa ja uusia vaaleja niin pian kuin mahdollista!

Víctor Font

@victor_font
Saps perfectament que si els culers poguéssim anar a l’Estadi, tot el camp seria un clam: Bartomeu plega ja! No has estat capaç ni de custodiar el millor de la història, un mite fet a casa. Per això insistim: Bartomeu dimissió i eleccions el més aviat possible!

Samoilla linjoilla oli Laporta, joka itse toimi seuran puheenjohtajana 2003-2010.

– Bartomeun ja hänen hallituksensa on erottava välittömästi. He ovat kaivaneet maata Messin jalkojen alta pelastaakseen seuran taloudelliselta katastrofilta, jonka he itse ovat luoneet, Laporta kirjoitti.

Joan Laporta Estruch🎗

@JoanLaportaFCB
Bartomeu i la seva Junta han de dimitir immediatament.

Han anat minant la moral de #Messi per salvar-se ells del desgavell econòmic i esportiu que han creat.

Si dimitissin encara hi hauria esperança que Messi es quedés al #Barça

Joidenkin tietojen mukaan osa Bartomeun hallituksen jäsenistä olisi nyt aikeissa erota, mutta Bartomeu ei ainakaan toistaiseksi ole itse osoittanut moisia aikeita.

LUE MYÖS