Lionel Messin ja Manchester Cityn välinen yhteys on tiettävästi jo avattu.

Paljolti Barcelonaan keskittynyt toimittaja Gerard Romero kertoo, että Messi tutkii tällä hetkellä Cityn tekemää ehdotusta. Messi on jo jutellut asioista päävalmentaja Pep Guardiolan kanssa.

Tämän hetken tietojen mukaan Messi yrittää saada Barcelona-sopimuksensa purettua vetoamalla sopimuspykälään ja koronaviruksen aiheuttamaan poikkeukselliseen kauden aikatauluun. Barca vetoaa niin ikään sopimuspykälään ja vetoaa Messin 700 miljoonan euron arvoiseen ulosostopykälään.

Jos Messi ja Barcelona pääsevät asiassa jonkinlaiseen kompromissiin, City on Romeron tietojen mukaan sinänsä valmis käyttämään suurenkin summan rahaa Messiin. Radio Catalunyan mukaan Cityllä on varattuna 300 miljoonaa euroa siirtoihin. Tästä suuri osa voitaisiin periaatteessa käyttää Messiin.

Romeron mukaan City voisi myös keventää mahdollista siirtoa pelaajavaihdoilla. Jo aiemmin on tiedetty, että Barcelona haluaisi Cityn Eric Garcían, jonka siirtomarkkina-arvo on Transfermarktin mukaan 16 miljoonaa euroa. Toiseksi mahdolliseksi kaupan osaksi Romero ehdottaa keskushyökkääjä Gabriel Jesusia, jolle Transfermarkt antaa siirtomarkkina-arvoksi 56 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS