Barcelona ja Atlético iskevät torstai-iltana yhteen Supercopan välierässä Saudi-Arabiassa. Ottelun voittaja kohtaa Real Madridin sunnuntaina Supercopan finaalissa.

Barcelona saapui Saudi-Arabiaan tiistaina. Joukkueen päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi mielipiteensä Supercopan muutoksista.

Aiemmin Supercopa on pelattu kaksiosaisena, jolloin Copan ja La Ligan mestarit ovat kummatkin pelanneet yhden ottelun kotikentällään. Viime kaudella Supercopa pelattiin yksiosaisena, mutta nyt formaatti on muuttunut ja kyseessä on neljän joukkueen Final Four -tyyppinen turnaus, joka on herättänyt valtavasti kritiikkiä.

– On outoa pelata Supercopaa kolmen muun vastustajan kanssa, mutta turha valittaa, koska emme voi sille mitään. Jos saisin päättää, olisin jatkanut aiemmalla formaatilla. Pidin siitä systeemistä enemmän, mutta jalkapalloliitto päättää, Valverde totesi.

– Tämä on erilainen formaatti verrattuna siihen, mihin olimme tottuneet. Se, joka voittaa torstaina etenee finaaliin. Me otamme torstaisen ottelun normaalina sarjaotteluna, jonka haluamme voittaa. Tiedämme, millaisia ottelut Atléticoa vastaan ovat.