Real Madrid kukisti Levanten lauantaina La Ligan neljännen kierroksen toisessa ottelussa Bernabéulla maalein 3-2.

Voitto oli Real Madridille sarjakauden toinen ja Zinédine Zidanen miehistö nousi ainakin väliaikaisesti sarjassa toiseksi pisteen päähän Atléticosta, joka pelaa oman ottelunsa myöhemmin lauantaina.

Real Madrid dominoi täysin kamppailun avausjaksoa. Levante ei päässyt missään vaiheessa todellisille maalipaikoille ja vieraiden pelin avaaminen tyssäsi jatkuvasti keskikentälle. Paco Lópezin suojatit yrittivät päästä hyökkäämään myös laitojen kautta, mutta viimeiset ratkaisut epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen.

Karim Benzema puski isännät johtoon ensimmäisen jakson puolivälissä ja vei Real Madridin hetkeä myöhemmin maalin edustalta kahden maalin etumatkalle. Vielä viisi minuuttia ennen taukoa Vinícius syötti maalin edustalle juosseelle Casemirolle ja keskikenttäpelaajalla oli helppo työ tehdä kauden avausmaalinsa.

Real Madridista lainalla Levantessa pelaava Borja Mayoral kavensi ottelun toisen jakson alussa, eikä odotetusti tuulettanut osumaansa. Mayoralin osuman jälkeen Real Madridilla ja etenkin Viníciusilla oli useampi loistava maalipaikka, mutta viimeistely ontui, eikä Vinícius saanut vieläkään nimeään maalintekijälistoille. Vinícius sai jo kertaalleen pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi.

Eden Hazard teki Real Madrid -debyyttinsä kilpailullisessa ottelussa puolisen tuntia ennen loppua. Hazard onnistui luomaan muutaman maalipaikan välittömästi astuttuaan kentälle, mutta joukkuetovereiden heikot viimeistelyt eivät tuoneet belgialaiselle maalisyöttöjä debyytissään.

Gonzalo Melero puski Levanten maalin päähän vartti ennen päätösvihellystä ja valencialaisilla oli vielä lisäajalla muutama maalintekopaikka, mutta Thibaut Courtois piti torjunnallaan Levanten poissa pisteiltä.