Lontoolaislehti: Real Madrid haluaa Eden Hazardin lisäksi toisenkin Chelsea-tähden!

© Kuva: Getty Images

Real Madrid haluaa Eden Hazardin Chelseasta tänä kesänä. Tästä ollaan eri lehdissä aika lailla yhtä mieltä.

Uutiset Englannista kertovat, että Real olisi jo ollut yhteydessä Chelseaan Hazard-kaupan tiimoilta. Tuoreimpien tietojen mukaan Realin kiinnostus ei kuitenkaan jää pelkkään Hazardiin. Lontoon paikallislehti Evening Standard kirjoittaa, että Real haluaa myös N’Golo Kantén.

Lehden tietojen mukaan Chelsea ei ole halukas myymään kenties maailman parasta keskikentän pohjapelaajaa. Kantén ostaminen olisi myös Realille hyvin kallis operaatio, sillä ranskalainen allekirjoitti viime marraskuussa viisivuotisen jatkosopimuksen, joka teki hänestä samalla seuransa parhaiten palkatun pelaajan.

Hazard todennäköisesti irtoaisi paljon helpommin, sillä hänen sopimuksensa umpeutuu kesällä 2020 eikä belgialainen ole ollut halukas allekirjoittamaan uutta kontrahtia.

Realin ja Chelsean välistä kaupantekoa voi hidastaa tai estää FIFA:n Chelsealle langettama siirtokielto. Sen mukaan Chelsea voi rekisteröidä uusia pelaajia vasta kesällä 2020. Christian Pulisicin Chelsea ehti hankkia jo tammikuussa, mutta ainakaan Kantélle ei seuralla ole korvaajaa tiedossa.

Lue lisää

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää