Ongelmia luvassa? Kahden Real Madrid -pelaajan kyseenalaiset kommentit Zidanesta kaivettiin esiin

© Kuva: Getty Images

Zinédine Zidanen paluu Real Madridin päävalmentajaksi ei välttämättä ole kaikille joukueen pelaajille hyvä asia.

Kärsijöiksi povataan erityisesti Gareth Balea ja Dani Ceballosia, jotka eivät olleet erityisessä suosiossa viime kaudella, kun Zidane viimeksi valmensi valkopaitoja.

Bale ja Ceballos vaikuttivat molemmat silminnähden helpottuneilta, kun Zidane erosi viime kauden päätteeksi. Nyt kaksikon taannoiset lausunnot on kaivettu esiin.

– Hän [Zidane] on se, jonka pitäisi selittää, miksei hän antanut minulle mahdollisuuksia. Minä paiskin hommia, yritin tehdä valinnat hänelle vaikeiksi, mutta jossain vaiheessa sitä vain tajuaa, että se on mahdotonta, Ceballos sanoi Radio Marcalle.

– Kun viikot vierivät, eikä tunne itseään tärkeäksi, asiat muuttuvat yhä vaikeammiksi.

– Kysyin häneltä, miksen päässyt pelaamaan. Hän kehotti vain arvostamaan pelaajia, jotka ovat nokkimisjärjestyksessä edelläni. Kun [Toni] Kroos ja [Luka] Modric loukkaantuivat, hän vaihtoi mieluummin pelisysteemiä ja laittoi muita pelaajia minun edeltäni kentälle. Sellainen satuttaa.

Julen Lopeteguin pestaamisen tienoilla Ceballos sanoi asiat Radio Marcalle vielä suoremmin:

– Jos Zidane olisi jatkanut, minun olisi pitänyt vaihtaa seuraa.

”Rehellisesti sanottuna olin aika vihainen”

Balelta ei ole kuultu ihan noin räväköitä lausuntoja, mutta walesilainenkin saattaa olla jonkinlaisissa ongelmissa. Bale oli hyvin tyytymätön aloittaessaan viime kevään Mestarien liigan finaalin penkiltä.

– Hän [Zidane] ei puhunut minulle Kiovan-finaalin jälkeen. Suhteemme oli hyvä, mutten sanoisi että me olisimme olleet mitään parhaita kavereita. Se oli vain ammatillinen suhde, ja Kiovassa olin hyvin turhautunut, Bale sanoi Zidanen eron jälkeen FourFourTwo’lle Mestarien liigan loppuotteluun viitaten.

– Olin pelannut aika hyvin loukkaantumiseni jälkeen. Tein viisi maalia edellisessä neljässä sarjapelissä. Mielestäni olisin ansainnut paikan avauksessa.

Toisessa, Daily Mailille, antamassaan haastattelussa Bale sanoi asiat vielä suoremmin.

– Rehellisesti sanottuna olin aika vihainen. Oli vähän haastavaa siirtää kiukku syrjään. Se, että Lopetegui puhuu englantia ja Zidane ei, luonnollisesti auttaa. Mutta ehkä en nyt mene sen tarkemmin yksityiskohtiin.

Mailin haastattelussa Balelta kysyttiin myös, kumpi on parempi valmentaja, Zidane vai Lopetegui.

– En ole ihan varma, haluanko vastata tuohon.

Lue lisää

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!