Lehti: Real Madrid aloitti jo operaatio Eden Hazardin – otti yhteyttä Chelseaan

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ei ole aikaansa hukannut synkän viikkonsa jälkeen.

Real hävisi hiljattain putkeen kaksi El Clásicoa, putosi sekä Mestarien liigasta että Copa del Reystä ja menetti käytännössä viimeisenkin mahdollisuutensa La Ligan voittoon.

Real-johto teki nopeat johtopäätökset ja antoi maanantai-iltana potkut Santiago Solarille. Uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Zinédine Zidane.

Madridilaislehti AS uutisoi, että Realin puheenjohtaja Florentino Pérez olisi suostunut Zidanen jättimäisiin vaatimuksiin. Pérez puolestaan itse otti jo kantaa Kylian Mbappéen ja Neymariin.

Nyt Englannista kuuluu kummia. The Telegraph kertoo, että Real olisi jo aloittanut operaatio Eden Hazardin. Lehden mukaan Real on ottanut yhteyttä Chelseaan kesäsiirron tiimoilta.

Telegraphin mukaan Chelsean hintalappu Hazardille on edelleen 100 miljoonaa puntaa, vaikka hyökkääjän sopimus umpeutuu kesällä 2020.

Oman mausteensa soppaan tuo FIFA:n Chelsealle langettama siirtokielto. Mikäli Chelsea ei voi rekisteröidä uusia pelaajia tulevana kesänä eikä ensi talvena, lontoolaisseura ei välttämättä ole kovin halukas luopumaan Hazardista.

Hazardin omiin mieltymyksiin siirtokielto ei ole Telegraphin mukaan vaikuttanut. Belgialainen haluaa Realiin tänä kesänä – nyt vielä enemmän kun valmentajana on Zidane.

Lue lisää

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää