AS: Zinédine Zidanella kaksi valtavaa vaatimusta – Florentino Pérez suostui molempiin

© Kuva: Getty Images

Zinédine Zidane on taas Real Madridin päävalmentaja. Asia vahvistettiin maanantai-iltana.

Viimeksi Zidane valmensi Realia alle vuosi sitten. Noihin aikoihin ranskalaisluotsin asema neuvottelupöydässä oli paljon heikompi kuin nyt. Zidane ei esimerkiksi saanut ensimmäisten joukossa tietää, että Real oli halukas hankkimaan Kepa Arrizabalagan Athletic Bilbaosta. Zidane olisi tiettävästi myös halunnut eroon Gareth Balesta, mutta puheenjohtaja Florentino Pérez ei pyyntöön suostunut.

Nyt kun Zidanen jälkeen päävalmentajan pestissä yrittivät ja epäonnistuivat Julen Lopetegui ja Santiago Solari, Zidane pääsi neuvottelupöytään huomattavasti paremmista asemista.

Madridilaislehti AS uutisoi, että Zidanella oli kaksi erityisen isoa ehtoa paluulleen – ja Pérez suostui niihin molempiin. Ensinnäkin, Pérez lupasi tehdä joukkueesta taas iskukykyisen. Konkreettisella tasolla Pérez lupasi Zidanelle peräti kolme isoa hankintaa ja kylkeen pienempiä. Tässä vaiheessa ei tiedetä nimiä, mutta yksi hyvin mahdollinen voisi olla Eden Hazard.

Toiseksi Pérez suostui antamaan Zidanelle täyden vallan urheilupuoleen liittyvissä asioissa. Eli tästä lähtien Real ei hanki ketään ilman Zidanen hyväksyntää, ja jos Zidane haluaa edelleen esimerkiksi Balesta eroon, Pérez tukee Zidanea.

AS kertoo, että Zidane saa myös roiman palkankorotuksen edelliseen pestiinsä verrattuna. Tuoreen sopimuksen myötä ranskalainen noussee samaan palkkaluokkaan maailman parhaiten palkattujen Pep Guardiolan ja Diego Simeonen kanssa.

Lue lisää

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää