Real Madridin topparitilanne voi muuttua ongelmalliseksi tämän kauden jälkeen.

Sergio Ramosin sopimus päättyy, eikä miehen kanssa ole päästy yhteisymmärrykseen jatkosta. Nyt näyttää yhä vahvemmin siltä, että myös Raphaël Varane saattaa lähteä.

Madridilaislehti AS kertoo, että aivan viime aikoina Varane on kääntynyt lähdön kannalle. Lehden mukaan hän jopa pohtii siirtopyynnön jättämistä seuralle.

Varanen sopimus päättyy kesällä 2022, joten Real Madridin ei ole pakko päästää ranskalaista pois. Jos kuitenkin Varane kieltäytyy jatkosopimuksesta, Realin on tulevana kesänä käytännössä pakko myydä, jotta se saisi Varanesta jonkinlaisen siirtokorvauksen.

AS:n mukaan Realin toimistolla tiedetään, että Varanen päätä on nyt vaikeaa kääntää. Varanen lähtöhalut kun eivät johdu rahasta, vaan siitä, että puolustaja haluaa kokea jotain uutta.

[readmore from=Real-Madrid]

Varane on muodostanut Ramosin kanssa Realin toppariparin monen vuoden ajan. 27-vuotias Varane on edustanut Realia tammikuusta 2011 lähtien, ja pelejä on madridilaisseurassa kertynyt jo 352. Tällä kaudella Varane on urakoinut jo 33 ottelua.

Real Madrid voi joutua paikkaamaan toppariosastoaan tulevana kesänä jopa kahdella isolla hankinnalla. Huhuissa seuraan on yhdistetty Bayern Münchenin David Alaba, Sevillan Jules Koundé ja Villarrealin Pau Torres.

Alaba lähtee Bayernista varmuudella, ja Realia on pidetty pitkään todennäköisimpänä vaihtoehtona. Nyt senkin siirron edessä on mutkia, sillä tiettävästi Alabaa kiinnostaa myös Barcelona – nyt kun Joan Laporta valittiin Barcan puheenjohtajaksi.