Kerroimme aiemmin tiistaina, että Real Madridin ja joukkueen kapteenin Sergio Ramosin sopimusneuvottelut eivät ole juurikaan edenneet. Madrid on tiettävästi tarjonnut topparille 1+1 -vuotista sopimusta, johon sisältyisi kuitenkin kymmenen prosentin palkanalennus. Ramos ei ole tätä tarjousta hyväksynyt.

El Chiringuito -ohjelmassa kerrottiin Ramosin jopa todenneen Real Madridin puheenjohtajalle, että ”PSG rakentaisi superjoukkuetta hänen ja Lionel Messin varaan”. Koska Ramosista (eikä Messistä) ei tarvitse keväällä maksaa siirtokorvausta, olisi ranskalaisseuralla rahkeita maksaa Ramosille Realia parempaa palkkaa.

Supertähdistä on kiinnostunut toki epäilemättä jokunen muukin superseura. ESPN kertoo, että yksi tällainen on Manchester City, jonka sanotaan seuraavan Ramosin tilannetta Madridissa tarkasti. ESPN kertoo sillä olevan tiedolleen ”useita lähteitä”.

Cityn valmentajan Pep Guardiolan kerrotaan olevan ”Ramosin fani”, ja halukas vahvistamaan joukkueensa keskuspuolustusta jälleen kerran. Cityn nykyiset topparit Ruben Dias, Nathan Aké, John Stones ja Aymeric Laporte ovat kaikki Guardiolan hankintoja seuraan.

[readmore from=Ramos-Sergio]

ESPN:n mukaan Citylläkään ei olisi vaikeuksia vastata Ramosin palkkapyyntöön, joka tuntuu tällä hetkellä olevan Real Madridille liikaa. Ramosin ykköstoive on kuitenkin ESPN:n tietojen mukaan edelleen jatko Real Madridissa, jos vain palkasta päästään yhteisymmärrykseen.

Mielenkiintoista City-huhussa on, että samaa seuraa on pidetty huhuissa yhtenä mahdollisuutena myös Lionel Messin uudeksi seuraksi.