Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei ole yllättynyt, että hänen tähtimaalivahtinsa Jan Oblak on yhdistetty siirtohuhuissa Chelseaan.

Slovenian maajoukkuetorjuja Oblak, 27, on lehtitietojen mukaan herättänyt Chelsean kiinnostuksen. Lontoolaisten maalilla pelaa toista kauttaan Kepa Arrizabalaga, Athletic Bilbaon entinen maalivahti, jota Chelsean on huhuttu tarjoavan vaihtokaupassa Atlétille.

Oblak siirtyi Atlético Madridiin vuonna 2014 Benficasta ja teki viime vuonna jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2023 asti. Hän on pelannut Atlétissa kaikkiaan 254 ottelua ja hänet on valittu La Ligan parhaaksi maalivahdiksi neljä vuotta putkeen.

Simeonelta kysyttiin Oblakin Chelsea-huhuista.

– En ole kovin yllättynyt, koska joka vuosi kaikki tärkeimmät pelaajamme ovat kauden jälkeen maailman suurimpien seurojen tähtäimessä, sanoi Simeone Sky Sportsin mukaan.

– Minusta se on normaalia. He etsivät aina parhaita pelaajia ja meillä on monta sellaista joukkueessamme.

– Edellisinä kausina osa pelaajista on lähtenyt tästä seurasta ja osa on jäänyt, mutta minusta on loogista, että niin moni joukkue haluaa Oblakin kaltaisen pelaajan.

– Hän on meidän kapteenimme ja hän on ollut erittäin tärkeä pelaaja muutamana viime vuonna. Toivottavasti hän jatkaa kanssamme, koska hän on todella tärkeä Atlético Madridille.