Kun Lionel Messi kävi hakemassa maanantaina uransa kuudennen Ballon d’Orin, vihjaisi hän kiitospuheessaan jo lähestyvällä uran päättymisellä. 32-vuotias Messi rauhoitteli kuitenkin jo pian France Footballin haastattelussa kannattajia toteamalla, että hän aikoo pelata niin pitkään kuin keho sen sallii, sillä jalkapallon pelaaminen on suuri nautinto edelleen.

Samoilla linjoilla on myös Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu, joka uskoo myös vakaasti, ettei Messin lopettaminen ole vielä lähitulevaisuuden asia.

– Puhun Leon kanssa usein ja tiedän, että hän pelaa vielä pitkään. Lisäksi hänellä on sopimuskin. Messi pelaa vielä monta vuotta, Bartomeu vakuutti medialle Sportin mukaan.

[readmore from=Messi-Lionel]

Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2021. Sitä Bartomeu ei kuitenkaan kommentoinut, missä vaiheessa jatkosopimus on ajankohtainen.

– Se on toinen juttu. Tänään nautimme hänen kuudennesta Ballon d’Oristaan, ja uskon, että niitä tulee vielä monta lisää. Olen todella iloinen. Totta kai Messi pelaa vielä hyvän tovin.