La Liga alkaa tänään! Tässä on ranking kauteen – kattava ennakkopakettimme virittää tunnelmaan

© Kuva: Getty Images

La Ligan kausi 2020−21 alkaa tänään. Kausi starttaa poikkeuksellisissa olosuhteissa koronaviruksen takia, ja avauskierros onkin kuuden joukkueen verran vajaa, sillä viime kausi venyi elokuuhun.

Europeleissä mukana olleet Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Sevilla ja Getafe aloittavat tästä syystä pääsarjakautensa muita myöhemmin. Karsinnan kautta noussut Elche sai myös lepoaikaa pelattuaan nousufinaalissa vastikään.

Pohjustamme alkavaa kautta todella kattavassa ennakkopaketissamme. Hallitseva mestari Real Madrid lähtee ennakkosuosikkina kauteen.

− Real Madrid on papereissamme kauden 2020-21 todennäköisin La Ligan mestari. Osasyynä on joukkueen hyvyys, jonka merkitystä emme missään nimessä vähättele, mutta myös pahimpien kilpailijoiden tilanne parantaa Los Blancosin ennusteita.

Barcelonan ennakossa analysoimme, ettei katalonialaisseuran mestaruuskaan ole mahdoton ajatus, vaikka organisaatiossa on valtavasti turbulenssia.

− Tällä hetkellä Real Madrid on ehdottomasti edellä, mutta jos (Ronald) Koeman ei luovu näkemyksestään ja jos muutosta tapahtuu, tulee Barcelona näyttämään selkeästi viime kauden aneemista versiotaan terävämmältä. Se voi hyvinkin riittää jopa mestaruuteen asti.

Jättiseurojen ykköshaastajana kauteen lähtee tuttuun tapaan Diego Simeonen Atlético Madrid.

− Nykyisellä kärkitilanteellaan Atlético ei kykene haastamaan Barcelonaa tai Real Madridia. Joukkueessa ei ole ainuttakaan todellista maalintekoon kykenevää pelaajaa, joten mitä todennäköisimmin Atlético taistelee ensi kaudellakin kolmannesta sijasta.

Ranking

1. Real Madrid
2. Barcelona
3. Atlético Madrid
4. Villarreal
5. Sevilla
6. Real Sociedad
7. Getafe
8. Athletic Bilbao
9. Real Betis
10. Levante
11. Osasuna
12. Granada
13. Real Valladolid
14. Alavés
15. Celta Vigo
16. Valencia
17. Eibar
18. Huesca
19. Cádiz
20. Elche

Valencian derby kruunaa avauskierroksen

Avauskierroksella ei siis mestaruustaisteluun povattuja joukkueita nähdä, mutta La Ligan alku on yhtä kaikki mahtava asia. Luvassa on seitsemän ottelua, joista kolme pelataan lauantaina ja neljä sunnuntaina.

Kauden ensimmäinen ottelu käydään Eibarin ja Celta Vigon välillä. Piskuinen baskiseura Eibar yrittää jälleen uhmata todennäköisyyksiä ja säilyttää sarjapaikkansa. Uskomme, että Eibar onnistuu ja välttää putoamisen sijoittumalla sarjanousijakolmikon edelle.

Ensimmäisenä pelipäivänä kohtaavat myös viime kauden kiivaassa europaikkataistelussa mukana olleet Granada ja Athletic Bilbao. Huomio silti kiinnittyy erityisesti iltapeliin, jossa Segundan toiseksi sijoittunut Cádiz palaa La Ligaan 14 vuoden tauon jälkeen.

Sunnuntain peleissä kentällä nähdään kaudesta toiseen europaikoista pelaavat Real Betis, Real Sociedad ja tällä kaudella Mestarien liigan paikkaan ennakkomme mukaan yltävä Villarreal, joka toivottaa nousija Huescan tervetulleeksi takaisin La Ligaan vuoden tauon jälkeen.

Kierroksen huipentaa ensimmäistä kertaa La Ligan historiassa jo avauskierroksella pelattava Valencian derby. Valencia on yleensä ollut sarjan kärkipäässä, mutta tällä kaudella arvioimme Levanten menestyvän paikalliskilpailijaansa paremmin Valencian vajotessa sijalle 16.

Lauantai 12.9.
17.00 Eibar−Celta Vigo
19.30 Granada−Athletic Bilbao
22.00 Cádiz−Osasuna

Sunnuntai 13.9.
15.00 Alavés−Real Betis
17.00 Real Valladolid−Real Sociedad
19.30 Villarreal−Huesca
22.00 Valencia−Levante


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.