Real Sociedadin päävalmentaja Imanol Alguacil on ilmoittanut, että Barcelonan on maksettava täysi hinta, jos se haluaa hankkia hyökkääjä Willian Josén.

Barcelona etsii parhaillaan hyökkääjää siltä varalta, että se saa poikkeusluvan hankkia korvaajan loukkaantuneelle Ousmane Dembélélle, jonka lisäksi sairastuvalla on myös Luis Suárez.

José, 28, on noussut huhuissa yhdeksi Barcelonan ehdokkaista, mutta Imanol ei ole seurannut tilannetta hyvällä. Hän vastasi hieman ärtyneenä, kun häneltä kysyttiin aiheesta lehdistötilaisuudessa.

– Jos he [Barcelona] laittavat 70 miljoonaa euroa pöytään, niin sitten. Muuten minulla ei ole mitään sanottavaa, kommentoi Imanol AS:n mukaan viitaten Josén 70 miljoonan euron ulosostoklausuuliin.

– Koko tämä juttu Willian Josén ympärillä on käymässä liian isoksi. Hän on meidän pelaajamme ja haluaa pysytellä meidän pelaajanamme. En tiedä, kauanko, mutta ainakin minä olen ymmärtänyt, että hän jatkaa täällä kauden loppuun asti.

José oli viime kuussa lähellä siirtoa Tottenhamiin. Hän oli sivussa muutamasta Sociedadin ottelusta keskittyäkseen siirtoneuvotteluihin, mutta diili ei lopulta toteutunut. Tammikuun lopussa José pyysi Sociedadin kannattajilta anteeksi pitkittynyttä siirtosaagaa, joka ei johtanut mihinkään.

LUE MYÖS: