Real Sociedad ja Real Madrid kohtasivat toisensa perjantai-iltana San Sebastiánissa.

Real Madrid haki 1-0-vierasvoiton ja johtaa La Ligaa peräti 14 pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Barcelonaan.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti käytti hyvin vahvaa rotaatiota perjantaisessa ottelussa. Joukkueen normaalista avauskokoonpanosta vain Dani Carvajal avasi ottelun. Ancelotti säästeli luottopelaajiaan ensi viikon Bayern München-ottelua varten.

Avauskokoonpanoon nimetty Arda Güler iski ottelun ainokaisen. Carvajal lähetti laadukkaan keskityksen boksiin ja vapaaksi jäänyt Güler iski pallon varmasti ohi Álex Remiron.

Koko syyskauden loukkaantumisten vuoksi sivussa pelikentiltä ollut Güler, 19, on jäänyt tällä kaudella hyvin pienelle vastuulle Ancelottin alaisuudessa. Güler oli pelannut ennen perjantaita alle sata minuuttia jalkapalloa Real Madridin paidassa.

LUE MYÖS