Real Sociedad on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa sen hyökkääjä Willian José päivittelee viime aikojen tapahtumia.

Brasilialaiskärki Joséa, 28, vietiin siirtohuhuissa aktiivisesti Tottenhamiin, joka etsi tuuraajaa loukkaantuneelle Harry Kanelle. Lehtitietojen mukaan Sociedad ja Tottenham neuvottelivat siirrosta, mutta lontoolaisseuran tarjous oli liian pieni. Tällä kaudella kahdeksan maalia iskenyt José on ollut sivussa La Realin kolmesta edellisestä ottelusta keskittyäkseen siirtoneuvotteluihin.

Hän ei Sociedadin julkaisemalla videolla mainitse Tottenhamia nimeltä, mutta kaikki merkit viittaavat lontoolaisseuraan.

– Pyydän anteeksi kannattajilta sitä, mitä on tapahtunut viimeisten päivien aikana. Minun on pyydettävä kannattajilta, joukkuetovereilta ja valmentajalta, että he jatkavat kannustamista.

– Siirto olisi ollut minulle todella hyvä vaihtoehto. Olisin päässyt pelaamaan Mestarien liigassa Valioliiga-seuran paidassa. Unelmani on pelata Valioliigassa, mutta se ei tapahtunut.

– Olen silti hyvin onnellinen Real Sociedadissa. Olen ikuisesti kiitollinen Real Sociedadille siitä, mitä he ovat tehneet eteeni. Nyt minun on vain jatkettava työntekoa saadakseni paikkani takaisin.

José on edustanut Real Sociedadia kesästä 2016 lähtien ja pelannut seurassa 130 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 53 maalia ja syöttänyt 13.

Real Sociedad Fútbol

@RealSociedad
"Trabajaré para que vuelvan a corear mi nombre".

🎥 @willianjose19 ➡️ realsociedad.eus/es/noticias/de…

#AurreraReala