Pep Guardiola on poissulkenut potentiaalisen paluunsa Camp Noulle. Manchester City -managerin mukaan hänen päivänsä Barcelonan peräsimessä ovat jo luetut.

Guardiolan sopimus Manchester Cityn kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Barcelonan presidenttiehdokas Víctor Font ilmoitti hiljattain, että hän haluaisi tuoda Guardiolan ensi kaudeksi takaisin katalonialaisseuran kirjoille.

Fontin mielestä Guardiola olisi saatava takaisin Barcelonan päävalmentajaksi, jotta Lionel Messi pidentäisi sopimustaan kuluvan kauden ylitse.

49-vuotias espanjalaisluotsi ei kuitenkaan ole kiinnostunut Ronald Koemanin korvaamisesta. Guardiola on ilmaissut halunsa pidentää sopimustaan Etihad Stadiumilla, jossa hän valmentaa nyt viidettä peräkkäistä kauttaan.

– Minun aikani Barcelonan valmentajana on ohi. Minä ajattelen, että tiettyjä asioita pitää tehdä vain kerran elämässä, Guardiola sanoi lehdistölle lauantaina, kun Manchester City voitti Sheffield Unitedin 1-0 Valioliigassa.

[readmore from=Barcelona]

– Siellä on nyt mahtavia ihmisiä, jotka voivat ottaa sen vastuun minun puolestani. Esimerkiksi Ronald Koeman. Minun aikani siellä on ohi. Aion palata kaupunkiin vain seuraamaan joukkueeni otteluita.

Guardiola aloitti valmennusuransa Camp Noulla, jossa hän voitti peräti 14 merkittävää pokaalia vuosien 2008 ja 2012 välillä. Palkintokaappiin kertyi jopa kolme La Ligan mestaruutta ja kaksi Mestarien liigan voittoa.

Lähde: Goal