Jalkapallomaailmassa riittää tällä hetkellä mielenkiintoisia puheenaiheita, ja monien keskustelujen keskiössä ovat Barcelona ja Paris Saint-Germain.

Nämä seurat kohtaavat toisensa pelikentällä helmikuussa, kun Mestarien liigan pudotuspelit alkavat. Barcelona ja PSG mittelevät kuitenkin myös viheriön ulkopuolella.

[readmore from=PSG]

Lionel Messiä on huhuttu viime aikoina Pariisiin. Messi kertoi viime kesänä halustaan lähteä katalonialaisseurasta, ja PSG:n uskotaan olevan tällä hetkellä argentiinalaisen ykkösvaihtoehto.

Barcelona haluaisi toki pitää seuraikonin itsellään ja päästä jatkosopimukseen Messin kanssa. Siirtomarkkinoilla Barcelonaa kiinnostaa Lyonin Memphis Depay.

PSG on antamassa potkut päävalmentajalleen Thomas Tuchelille. Tilalle on astumassa argentiinalainen Mauricio Pochettino. Tämä käänne voi muuttaa asetelmia myös siirtomarkkinoilla.

Ranskalaislehti Le Parisien uutisoi nyt, että Messin hankkiminen Pariisiin on myös Pochettinon intresseissä. PSG:n valmentajaksi ryhtyvä Pochettino haluaa maanmiehensä Pariisiin, jos se suinkin on mahdollista.

PSG voi kiusata Barcelonaa myös toisella hankinnalla. Espanjalainen Mundo Deportivo kirjoittaa, että pariisilaisseura on kiinnostunut Depaysta ja on tiedustellut Lyonilta pelaajan saatavuutta.

PSG:n ja Barcelonan kohtaamisesta Mestarien liigassa voi tulla siis erittäin mielenkiintoinen. Kaiken lisäksi PSG:n puolella pelaa Barcelonan ex-tähti Neymar, joka on puhunut avoimesti, että haluaisi pelata jo ensi kaudella Messin kanssa.