Barcelona voitti Valencian maanantaina kotikentällään 4-2 La Ligassa.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 22. minuutilla, kun Fermín López puski pallon sisään Raphinhan keskityksestä.

Valencia nousi tasoihin vain viisi minuuttia myöhemmin. Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen tuli rangaistusalueen ulkopuolelle katkomaan syöttöä, mutta epäonnistui ja Hugo Duro laittoi pallon tyhjään verkkoon.

Vieraille vihellettiin rangaistuspotku 38. minuutilla, kun Ronald Araújo taklasi Peter Federicolta jalat alta. Pilkkuvastuun otti Pepelu, joka laittoi vetonsa varmasti keskeltä sisään.

Pelattiin ensimmäisen jakson lisäaikaa, kun Valencia joutui alivoimalle. Vieraiden maalivahti Giorgi Mamardašvili otti huonon kosketuksen ja syöksyi pallon perään, mutta osui pelivälineeseen kädellään rangaistusalueen ulkopuolella. Georgialaistorjuja sai suoran punaisen kortin ja Valencia vaihtoi Andre Almeidan tilalle kakkosvahti Jaume Domenechin.

Toista puoliskoa oli takana vain viisi minuuttia, kun Barcelona tuli tasoihin. Robert Lewandowski puski pallon maaliin İlkay Gündoğanin antamasta kulmapotkusta.

Sama kaksikko oli asialla myös 83. minuutilla Barcelonan voittomaalissa. Tällä kertaa Gündoğanin kulmapotku tavoitti Araújon, joka puski pallon Domenechin tavoittamattomiin ja Lewandowski hoiti kuulan verkkoon.

Lewandowski sai lisäajalla hattutemppunsa täyteen, kun hän latasi komean vapaapotkun sisään rangaistusalueen tuntumasta.

Barcelona nousi tuloksen myötä takaisin toiseksi, mutta se on yhä 11 pistettä perässä Real Madridia, kun kummallakin on enää viisi ottelua jäljellä. Valencia taas jatkaa kahdeksantena.

B/R Football

@brfootball
ROBERT LEWANDOWSKI HAT TRICK 🎩

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!