José Bordalas vakuuttaa Mason Greenwoodin olevan tyyni vastustajan kannattajilta saamistaan loukkauksista huolimatta. 22-vuotiaalle Getafen englantilaishyökkääjälle on huudeltu pilkkalauluin vierasotteluiden aikana.

Greenwood saapui Getafeen viime kesänä vuoden mittaisella lainasopimuksella Manchester Unitedista hakemaan uutta tuulta uralleen. Hyökkääjä vapautui rikossyytteistä viime vuoden helmikuussa avaintodistajien vetäydyttyä.

Raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja kontrolloivasta käytöksestä syytetty Greenwood todettiin oikeuden edessä syyttömäksi, mutta Espanjassa vastapuolten fanit eivät ole jättäneet nuorukaista rauhaan. Viime viikon ottelussa Real Sociedadia vastaan, englantilaista huudeltiin ”raiskaajaksi” ja kehotettiin ”tappamaan itsensä”.

Vastaavaa on tapahtunut myös kauden kahdessa kohtaamisessa Osasunaa vastaan.

Bordalas puolustaa Greenwoodia ja uskoo suojattinsa nauttineen ajastaan Getafessa.

– Hän on tyyni ja onnellinen. Häntä on kohdeltu täällä todella hyvin. Poika on käyttänyt esimerkillisesti tähän päivään saakka ja hänen joukkuetoverinsa ovat auttaneet häntä, Bordalas kommentoi Marcalle.

– Uskon kyllä, että ne huutelut vaikuttavat häneen. Vastustan kaikenlaisia loukkauksia, sillä ei ole merkitystä kuka pelaaja on kyseessä. En voi sanoa enempää.

Bordalas vahvistaa, ettei Greenwoodin tulevaisuudesta Getafessa ole vielä varmuutta. Englantilaishyökkääjä on palaamassa Manchester Unitediin ainakin kääntymään lainansa päätyttyä.

– Meidän täytyy päättää tämä kausi antaen hyvä kuva heille seurassa. Kun kaikki on selvitetty, on aika istua Masonin kanssa alas ja katsoa, jatkaako hän täällä vuoden lisää vai ei. Se tulee riippumaan hänen ja hänen seuransa päätöksestä, Bordalas totesi.

LUE MYÖS!