Napoli haastaa Barcelonan tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa San Paololla Etelä-Italiassa.

Lue täältä otteluennakko ja täältä Napoli-luotsi Gennaro Gattuson kommentit Leo Messistä ja Quique Setiénistä.

12 vuoden ajan Napolia edustanut ja seurahistorian maalipörssiä johtava Marek Hamšík kertoi mielipiteensä otteluparista Marcalle. Hamšík on pelannut Napolin paidassa enemmän otteluita kuin kukaan seuraa edustanut pelaaja.

32-vuotias Hamšík pelaa nykyään Kiinan pääsarjassa Dalian Yifangin riveissä, mutta seuraa edelleen tarkkaan Napolin otteita.

– Kiinassa otteluiden seuraaminen on mahdotonta aikaeron vuoksi, mutta Euroopassa ollessani katson tietenkin kaikki ottelut. Gattuson kanssa olemme parantaneet. Olemme huomattavasti paremmin kompakteja. Eron aiempaan huomaa selvästi. Katsotaan, voimmeko aiheuttaa Barcelonalle vaikeuksia, Hamšík totesi.

Messi on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Viikonloppuna Messi teki neljä maalia Eibarin verkkoon. Hamšík tiedostaa, millainen haaste Napolilla on tiistaina edessään.

– Jos hän jatkaa samassa vireessä kuin Eibar-ottelussakin, niin hänen pysäyttäminen on mahdotonta. Jalkapallossa kaikki ottelut ovat kuitenkin erilaisia. Jos Napoli kykenee pitämään Messin ja hänen lyhytsyöttöpelin kurissa, on meillä joitain mahdollisuuksia.

Hamšík pitäisi sitä pienoisena ihmeenä, jos Napoli onnistuisi pudottamaan Barcelonan ja etenemään Messin ja kumppanien nenien edestä puolivälieriin.

– Kyllä, se olisi jonkunlainen ihme, mutta jalkapallossa kaikki on mahdollista. Napolin on pelattava täydellinen ottelu kotikentällään. Olemme hyvin vahvoja San Paololla. Olemme voittaneet siellä kaikki mahdolliset joukkueet. Tällä kaudella voitimme siellä Liverpoolin ja pelasimme tasan PSG:n kanssa. San Paololla nähdään, kuinka vahva Napoli on ja se aiheuttaa Barcelonalle vaikeuksia, Hamšík lupaa.