Napoli ja Barcelona iskevät yhteen tiistaina San Paololla Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Barcelona lähtee ottelupariin selvänä suosikkina, mutta alkukaudella surkeasti pelannut Napoli on parantanut otteitaan viime aikoina huomattavasti. Napoli on voittanut viimeisten viikkojen aikana muun muassa Lazion, Juventuksen ja Internazionalen, eli Serie A:n kärkikolmikon.

Napolin päävalmentaja Gennaro Gattuso tiedostaa, millainen haaste italialaisseuraa otteluparissa odottaa.

– Olen tyytyväinen, jos näen Napolin, joka antaa kaikkensa, pelaa pelottomana ja ei anna sellaista kuvaa, että olisimme huolissamme vastustajastamme. Haluan nähdä eläväisen joukkueen, joka pelaa loppuun saakka. Meidän on pelattava loistava ottelu. Emme kohtaa vain Leo Messiä, Gattuso muistutti.

– Messi on ollut jo vuosikausien ajan maailman paras pelaaja. Hän ei ole paras vain kentällä, vaan myös sen vuoksi, miten hän on elänyt elämäänsä kentän ulkopuolella. Messi ei ole koskaan sanonut väärää sanaa ja on aina ollut kuin täydellinen ihminen. Se on uskomatonta. Hän tekee asioita, joita näkee vain PlayStationilla.

Gattuso kehui samalla Barcelonan uutta päävalmentajaa Quique Setiéniä.

– Setiénin saapumisen jälkeen näen jälleen sitä vanhaa Barcelonaa, jota ei viime vuosina nähty. Tutkin Setiénin pelitapaa, kun hän valmensi Las Palmasia. Myöhemmin kohtasin hänet Eurooppa-liigassa, kun Setién luotsasi Betisiä. Pidän hänen tavasta ymmärtää ja katsoa jalkapalloa. Hän pitää pallon kanssa pelaamisesta, mutta puolustaa tarkasti.

Ottelu käynnistyy tiistai-iltana Suomen aikaa 22.00 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.