Barcelona putosi Mestarien liigasta tiistaina. 

PSG voitti puolivälieräparin yhteismaalein 6-4. Barcelona voitti Pariisissa pelatun avausosan komeasti 3-2, mutta hävisi tiistaina kotonaan tylysti 1-4.

Barcelonan Ronald Araújo sai suoran punaisen kortin 29. minuutilla. Araújo joutui kaatamaan hienon juoksun boksiin tehneen Bradley Barcolan ja tuloksena oli ulosajo.

Barcelonan päävalmentaja Xavi ei sulattanut tuomarin päätöstä.

– Olemme suuttuneita, koska tuo tilanne ratkaisi tämän otteluparin. Ennen ulosajoa olimme hyvin organisoitu joukkue. Tilanne ratkaisi täysin koko otteluparin. Punainen kortti tuosta tilanteesta on liian kova tuomio. Ulosajon jälkeen alkoi kuin uusi ottelupari. Meillä oli paikat nousta takaisin peliin mukaan, mutta vajaalla se on todella vaikeaa. 

Xavi kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa sanoneensa suorat sanat ottelun tuomarille.

– On sääli, että koko kauden työ päättyy yhteen ratkaisuun. Olisin halunnut pelata 11 pelaajalla Luis Enriquen PSG:tä vastaan. Sanoin tuomarille, että hänen ottelu oli todella huono, eikä hän ymmärtänyt peliä. Tämä oli katastrofi. Tuomarin ratkaisu muutti otteluparin täysin. En haluaisi puhua tuomarista, mutta hän muutti koko otteluparin.

LUE MYÖS