Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että keskikenttäpelaaja Arda Güler jää seuraan ensi kaudeksi.

Güler, 19, siirtyi Madridiin viime kesänä Fenerbahçesta 20 miljoonan euron siirtosummalla, joka voi kasvaa vielä 10 miljoonalla bonusten myötä.

Häntä pidetään Turkissa ison luokan huippulupauksena, mutta nuorukaisen debyyttikausi Espanjassa on ollut vaikea. Güler kärsi syksyllä useista loukkaantumisista ja pääsi tekemään debyyttinsä vasta tammikuussa.

Minuutteja on tullut ensiesiintymisen jälkeenkin vaivalloisesti, mutta Güler on käyttänyt vähäiset näytönpaikkansa hienosti. Hän on kellottanut Los Blancosin riveissä alle 200 peliminuuttia, mutta onnistunut maalinteossa jo kahdesti. Viimeisin osuma tuli perjantaina, kun Madrid voitti Real Sociedadin La Ligassa 1-0.

Espanjalaismediassa on kerrottu, että Güleriä kohtaan on kiinnostusta monesta seurasta ja että hänet saatetaan lähettää ensi kaudeksi lainalle. Ancelottin mukaan nuorukainen jää kuitenkin Madridiin.

– Arda tulee olemaan meille erittäin tärkeä pelaaja tulevaisuudessa. Ei ole epäilystäkään siitä, että hän jää tänne ensi kaudella, sanoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Hän on poikkeuksellisen taitava. Hänellä on lahjakkuutta, hänellä on lahja. Hän on tehnyt kovasti töitä . Hän harjoittelee erittäin hyvin, mutta hän on todella nuori.

– Vähitellen hän tulee olemaan enemmän mukana tässä joukkueessa. Hän on tehnyt eniten maaleja pelattuja minuutteja kohden. Se lahja hänellä on.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!