Eden Hazardin tilanne Real Madridissa on puhuttanut viime aikoina.

RTBF haastatteli hiljattain Hazardia, joka kertoi muun muassa, ettei puhu juurikaan valmentajansa Carlo Ancelottin kanssa.

Lisäksi Hazard ilmoitti haluavansa pelata vielä ensi kaudellakin Real Madridissa, vaikka hän on jäänyt kuluvallakin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Ancelottin alaisuudessa. 

Hazard on pelannut tällä kaudella vaivaiset 296 minuuttia Real Madridin paidassa ja on päässyt edellisen kerran kentälle La Ligassa yli puoli vuotta sitten. Hazard on istunut siten käytännössä koko kauden penkillä, vaikka on ollut yhtä loukkaantumista lukuun ottamatta jatkuvasti pelikunnossa.

Hazardin joukkuetoveri Thibaut Courtois kertoi pallotaiturin pettyneen, kun hän ei saanut mahdollisuutta näyttää osaamistaan MM-tauon jälkeen. Real Madridin brasilialaispelaajat eivät olleet vielä palanneet joukkueen vahvuuteen, mutta Ancelotti jätti Hazardin silti penkille.

– Hazard harjoitteli todella hyvin palattuaan MM-kisoista ja odotti saavansa mahdollisuutensa, koska brasilialaiset eivät olleet vielä palanneet joukkueen vahvuuteen. Hän ei kuitenkaan saanut mahdollisuutta ja siksi hän on ollut allapäin. Hazard ei ole koskaan käyttäytynyt epäkunnioittavasti ketään kohtaan.

LUE MYÖS