Real Madridin entinen laitahyökkääjä Eden Hazard sanoo, että hän lopetti uransa jo 32-vuotiaana, koska hän ei enää nauttinut pelaamisesta, eikä halunnut pelata jossain vain rahan takia.

Hazard, 32, kertoi lopettamisestaan viime viikolla. Hän lähti Real Madridista viime kauden jälkeen osapuolten purettua sopimuksensa ennenaikaisesti.

Belgialaislaiturista tuli Madridin seurahistorian kallein hankinta, kun hän siirtyi Los Blancosiin kesällä 2019 Chelseasta 115 miljoonalla eurolla.

Hazard kuului Valioliigassa sarjan valovoimaisimpiin tähtiin, mutta hänen aikansa Espanjassa oli valtava pettymys. Belgialaistaituri kärsi La Ligassa lukuisista loukkaantumisista ja ailahtelevaisuudesta, eikä hän onnistunut missään vaiheessa nousemaan vakituiseksi avauskokoonpanon pelaajaksi.

Viime kauden jälkeen Hazard sanoi, että hänen kroppansa kestää kyllä yhä pelaamista. Belgialaislaituria huhuttiin kuukausien ajan moniin eri seuroihin, mutta sopimusta mihinkään ei syntynyt.

Tällä viikolla Hazard kertoi L’Avenirin haastattelussa, että hän ei vain nauttinut enää pelaamisesta.

– Olin aina sanonut, että lopetan heti, kun minulla ei ole enää hauskaa kentällä. En halunnut mennä pelaamaan jonnekin rahan takia.

– Se oli paras ratkaisu. En enää nauttinut harjoittelusta… Enkä pelannut enää. Päätös oli yksinkertainen.

– Elämässä ei voi selittää kaikkea. Olen rauhassa itseni kanssa. Olen onnellinen. Minulla on niin paljon tekemistä jalkapallon ulkopuolella, että pystyin tekemään valintani levollisesti.

B/R Football

@brfootball
Recently retired Eden Hazard laced his boots back up to play in a charity game in France 💙

Linkki twiittiin.