Aiemmin tällä viikolla maajoukkueuransa lopettanut Eden Hazard jättänee Real Madridin kuluvan kauden jälkeen, kertoo L’Équipe.

Lehden mukaan Hazard on herättänyt kiinnostusta MLS:ssä. MLS on yksi eniten Hazardia kiinnostavista vaihtoehdoista. Hazard on tietoinen siitä, ettei hän kykene enää muuttamaan tilannettaan Real Madridissa. Hazard on jäänyt olemattomalle peliajalle Carlo Ancelottin alaisuudessa ja pelasi syyskaudella vain reilut 200 minuuttia.

Hazardin sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta seura haluaa päästä eroon kallispalkkaisesta pelaajastaan mahdollisimman nopeasti. Hazard totesi hiljattain Marcan haastattelussa olevansa valmis poistumaan Real Madridista kesällä, jos seura niin haluaa. Lue Hazardin mietteet täältä.

Tammikuussa 32 vuotta täyttävän Hazardin MM-lopputurnaus meni pahasti penkin alle. Belgia jäi lohkoon, ja Hazard seurasi putoamisen varmistaneen ottelun penkiltä.

LUE MYÖS