Eden Hazard vakuuttaa, ettei Chelsea ole koskaan yrittänyt hankkia häntä uudelleen mutta myöntää, että saattaa lähteä Real Madridista ensi kesänä.

Belgialainen siirtyi Madridiin noin 115 miljoonan euron kaupalla Chelseasta vuonna 2019, mutta ei ole onnistunut vaikuttamaan La Ligaan siirtymisen jälkeen.

Loukkaantumiset ovat vaivanneet Hazardin aikaa Los Blancosissa, eikä 31-vuotias ole onnistunut aloittamaan kuin kaksi ottelua kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

Hazardia on aiemmin yhdistetty takaisin Chelseaan, mutta hyökkääjä väittää, ettei paluu Stamford Bridgelle ole tullut puheeksi.

Kun Marca kysyi, onko Chelsea koskaan pyytänyt häntä palaamaan, vastasi Hazard kieltävästi. Ensi kaudella häntä ei kuitenkaan saateta enää Madridissa nähdä.

– Tammikuussa se (lähtöni) olisi mahdotonta, koska minulla on perhe Madridissa ja pidän kaupungista, Hazard sanoi.

– Mutta on mahdollista, että lähden kesällä. Minulla olisi vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä, mutta se on seuran päätös.

Hazard on mukana Belgian MM-kisajoukkueessa, joka avaa turnauksensa Kanadaa vastaan 23. marraskuuta. Samassa lohkossa pelaavat myös Marokko ja Kroatia.