Atlético Madrid on hylännyt Manchester Unitedin 130 miljoonan euron tarjouksen hyökkääjä João Félixistä, kertoo AS.

Uutisoimme keskiviikkona Marcan tietojen pohjalta, että Unitedin edustajat ovat tällä hetkellä Espanjassa, jossa he ovat käyneet keskusteluja niin Atléticon kuin Real Madridin kanssa potentiaalisista pelaajasiirroista.

Unitedin tekemä 130 miljoonan euron tarjous rikkoisi läpi mennessään manchesterilaisseuran aikaisemman siirtoennätyksen. United pulitti vuonna 2016 Juventukselle 105 miljoonaa euroa Paul Pogbasta, joka palasi torinolaisseuraan tänä kesänä.

AS:n mukaan Atlético Madridin olisi saatava ”valtava” tarjous, jotta se harkitsisi luopuvansa Félixistä, 22, tänä kesänä. Madridilaisseura ei muutenkaan ole aikeissa myydä isoimpia tähtiään tässä siirtoikkunassa.

Atlético Madrid ilmoitti kantansa myös Manchester Unitedin edustajille ja viittasi portugalilaistaiturin ulosostohintaan, joka on 350 miljoonaa euroa. Kaikkien aikojen suurin siirtokorvaus on Paris Saint-Germainin maksama 222 miljoonan euron summa Neymarista Barcelonalle vuonna 2017.

Madridilaisten päävalmentaja Diego Simeone ja Atléticon seurajohto pitävät Félixiä yhtenä seuran tärkeimmistä pelaajista, ja hänet nähdään oleellisena osana voittavan joukkueen rakentamisessa.

Félix on tiettävästi todella tyytyväinen Atlético Madridissa, ja hän uskoo, että joukkue voi kilpailla tällä kaudella pokaaleista.