Atlético Madrid on ilmoittanut Manchester Unitedille, että se ei ole aikeissa luopua hyökkääjästään João Félixistä tänä kesänä, kertoo Marca.

United on etsinyt koko siirtoikkunan ajan kuumeisesti uutta keskikentän pohjapelaajaa ja hyökkääjää, mutta se on lehtitietojen mukaan vetänyt vesiperän jo useamman siirtokohteensa kanssa.

Marcan mukaan manchesterilaisseuran edustajia on tällä hetkellä Madridissa, jossa he ovat neuvotelleet myös Real Madridin keskikenttäpelaajan Casemiron potentiaalisesta siirrosta Englantiin.

Manchesterilaisseuran delegaatio tapasi Félixin, 22, edustajia tiistaina ja ilmoitti Atléticolle, että United on kiinnostunut ostamaan portugalilaistaiturin.

Atlético Madrid vastasi Unitedille, että se ei ole valmis luopumaan Félixistä, mutta manchesterilaisten läsnäolo Espanjassa kielinee siitä, että United yrittää vielä jatkaa neuvotteluja niin Casemirosta kuin Félixistä.

Félix siirtyi Atléticoon kesällä 2019 kotimaansa suurseurasta Benficasta 127 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut madridilaisseurassa 112 ottelua tehden niissä yhteensä 29 maalia ja syöttäen 18. Atléticon ja Félixin sopimus ulottuu kesään 2026 saakka.