Real Madrid ja Betis päätyivät perjantai-iltana maalittomaan tasapeliin Bernabéulla La Ligan päätöskierroksella. Lue lisää täältä.

Perjantaina Isco ja Marcelo hyvästelivät Bernabéun kannattajat. Kummankin sopimus loppuu kesäkuussa, eikä seura ole tarjonnut uutta jatkosopimusta.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottin mukaan Isco olisi voinut tehdä vuosien saatossa enemmän. Hän menetti avauskokoonpanon paikkansa kesällä 2018, eikä saanut sitä missään vaiheessa takaisin.

– Hän debytoi ensimmäisessä virallisessa ottelussani Real Madridin päävalmentajana ja teki silloin puskumaalin. Tänään hän lopetti hienon Real Madrid -uransa. Isco olisi voinut tehdä vuosien aikana enemmän, mutta siitä huolimatta hän oli tärkeä osa joukkuetta viime vuosien aikana.

Ancelotti kunnioittaa myös joukkueen kapteenina toimivaa Marceloa.

– Mielestäni hän ei ole vielä hyvästellyt ketään, koska hän on edelleen kapteenimme ja on se myös ensi viikon finaalissa. Jos Marcelo loppujen lopuksi lähtee, on hän yksi jalkapallomaailman suurista pelaajista ja maailman parhaista laitapuolustajista.

Myös Gareth Bale jättää Real Madridin kesällä, mutta hän ei pelannut perjantaina.

– Bale halusi hyvästellä kannattajat ja pelata Bernabéulla, mutta hän ei ollut pelikunnossa. Uskon hänen kuntoutuvan finaaliin mennessä.