Real Madrid ja Betis päättivät sarjakautensa perjantai-iltana Bernabéulla, kun kaksikko päätyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Real Madrid oli jo varmistanut mestaruutensa noin kolme viikkoa sitten. Betis varmisti tasapelipisteen myötä viidennen sijan ja siten paikan ensi kauden Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Perjantainen ottelu koostui useista jäähyväisistä. Isco ja Marcelo pelasivat viimeiset ottelunsa Bernabéulla – ainakin kotijoukkueen pelaajina. Iscon ja Marcelon tapaan Real Madridista poistuva Gareth Bale ei ollut sen sijaan Real Madridin kokoonpanossa. Isco ja Marcelo hyvästelivät Real Madridin kannattajat päätösvihellyksen jälkeen.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti peluutti ottelussa ykkösavaustaan, joka avaa myös todennäköisesti ensi viikolla Mestarien liigan finaalin, jossa Real Madrid kohtaa Liverpoolin.

Ottelun avausjakso oli tapahtumaköyhä ja oli helppo nähdä, ettei etenkään Real Madridilla ollut mitään panosta. Toisella jaksolla molemmilla oli muutamat laadukkaat maalipaikat, mutta viimeistely-yritykset jäivät heikoiksi.