Atlético Madrid on löytämässä hyökkäykseensä kaipaamansa vahvistuksen vielä aivan sarjakauden kynnyksellä. Cope kertoo, että Atlético on päässyt sopuun sopimuksesta 24-vuotiaan kärkimiehen Rafa Mirin kanssa.

Mir loisti äskettäin päättyneiden Tokion olympialaisten puolivälierissä, kun hän tuli lisäajalla vaihdosta kentälle, vei tasoitusmaalilla Espanjan jatkoajalle ja teki jatkoajalla vielä kaksi maalia, kun Norsunluurannikko kaatui 5-2. Lopulta Espanja voitti kisoissa hopeaa taipuen finaalissa Brasilialle jatkoajan jälkeen.

Atléticossa toivotaan, että Mir voisi pelata jo sunnuntaina sarjan avauskierroksella Celta Vigon vieraana. Varmaa se ei kuitenkaan ole, sillä puolustava mestari ei ole vielä päässyt sopuun siirtokorvauksesta Mirin pelaajaoikeudet omistavan Wolverhamptonin kanssa.

Valtavasta näkemyserosta ei kuitenkaan enää puhuta. Wolves pyytää 15 miljoonaa euroa, kun Atlético on toistaiseksi tarjonnut 10 miljoonan euron korvausta. Verrattain edullinen hinta selittyy sillä, että Mirin sopimus päättyy vuoden kuluttua.

[readmore from=Mir-Rafa]

Wolves hankki Mirin vuonna 2018 Valencian akatemiasta kahden miljoonan euron siirtosummalla, mutta hyökkääjä pelasi englantilaisseurassa vain neljä ottelua. Sen jälkeen hän on ollut lainalla Las Palmasissa, Nottinghamissa ja viimeksi puolitoista vuotta Huescassa.

La Ligasta pudonneessa Huescassa Rafa Mir teki myös läpimurtonsa tehtyään 25 maalia 57 ottelussa. Hän auttoi toissa kaudella Huescaa nousemaan La Ligaan, ja onnistui viime kaudella pääsarjatasolla maalinteossa 13 kertaa 38 ottelussa.

Rafa Miriä on huhuttu myös Sevillaan, Real Betisiin ja Valenciaan, mutta Atlético näyttäisi vetävän pisimmän korren. Jos siirto toteutuu, saa Huesca siirtokorvauksesta 25 prosentin osuuden.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
💥 Informa @JaviGomezCh

🤝 Acuerdo total entre @RafaMir33 y el @Atleti

📞 Falta terminar el acuerdo entre el conjunto rojiblanco y el @Wolves para anunciar el fichaje

📆 Se espera que pueda estar para el debut en @LaLiga del domingo

#PartidazoCOPE