Real Madridin pelaajat ovat kirjoittaneet tunteikkaita viestejä Zinédine Zidanelle, joka jätti joukkueen päävalmentajan paikan torstaina.

Lähtö tapahtui jälleen Zidanen omasta tahdosta. Ranskalaisvalmentaja jätti Los Blancosin päävalmentajan paikan ensimmäistä kertaa keväällä 2018, mutta palasi tehtävään alle vuotta myöhemmin.

– ZZ, yksi ja ainoa. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Sinä ansaitset sen, olet ansainnut sen, kirjoitti kapteeni Sergio Ramos sosiaalisessa mediassa.

– Nauti elämästäsi ja perheestäsi. Kaikkea hyvää, pomo. Kiitos, Zidane.

– On ollut kunnia olla kaltaisesi legendan valmennettavana, kirjoitti maalivahti Thibaut Courtois.

– Kiitos siitä, mitä olet opettanut minulle, luottamuksestasi ja siitä mitä olemme kokeneet yhdessä, Zidane. Toivottavasti tapaamme vielä uudestaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

– Minulla on vain kiitollisia sanoja siitä ajasta, kun olet ollut valmentajani, kirjoitti laitapuolustaja Dani Carvajal.

– Todella iso kiitos sitoutuneisuudestasi, omistautuneisuudestasi ja siitä, että teit minusta joka päivä paremman pelaajan.

– Kiitos kaikille taustajoukoille, jotka ovat olleet rinnallamme kaikki nämä vuodet. Toivon teille kaikille hyvää. Olen varma, että tapaamme uudestaan tulevaisuudessa.

– Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin Real Madridiin 10 vuotta sitten, olet ollut enemmän kuin valmentaja, olet ollut mentori, kirjoitti toppari Raphaël Varane.

– Autoit minua kehittymään pelaajana ja miehenä. Olet onnistunut viemään tämän kultaisen sukupolven huipulle tyylillä (ja monta kertaa!)

– En voi kiittää sinua tarpeeksi kaikista antamistasi neuvoista, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kiitos vielä kerran, pomo! Onnea, ja toivottavasti näemme pian!