Real Madrid ja Sevilla päätyivät 2-2 -tasapeliin sunnuntai-iltana Madridissa. Lue otteluraportti täältä.

Real Madridin Luka Modric kertoi mielipiteensä tuoreimmasta pistemenetyksestä Movistarin haastattelussa.

– Menetimme tasapelin myötä kaksi pistettä. Pelasimme hyvän ottelun ja etenkin loimme paljon maalintekopaikkoja, mutta emme kyenneet viimeistelemään niitä ja lopuksi meitä vastaan vihellettiin pilkku. Olemme siitä huolimatta edelleen mestaruustaistelussa.

Sevillalle vihellettiin rangaistuspotku vartti ennen loppua, kun pallo osui kulmatilanteessa Éder Militãon käteen.

Muutamaa sekuntia myöhemmin Sevillan maalivahti Bono kaatoi Karim Benzeman. Militãon tilanne katsottiin VAR:lta ja pallo vietiin pilkulle. Real Madridin pelaajat pettyivät, kun he eivät saaneetkaan rangaistuspotkua Bonon rikkeestä Benzemaan.

[readmore from=Real-Madrid]

– En ole nähnyt sitä tilannetta, joten en voi analysoida, mitä tapahtui. Jos siitä vihellettiin pilkku, oli se pilkun arvoinen tilanne. En voi kertoa mielipidettäni, koska en tiedä, mitä tapahtui. Meillä oli huonoa tuuria ja sellaista se on.

Real Madridin tasapelin myötä Atléticolla on mestaruus omissa käsissään. Atlético johtaa La Ligaa kahden pisteen erolla Real Madridiin ja Barcelonaan.

– Halusimme riippua omista tuloksistamme loppuun asti. Meidän on keskityttävä omiin otteluihimme. Olemme nähneet, miten kaikki mestaruustaistossa mukana olevat seurat ovat menettäneet viime aikoina pisteitä. Meidän on uskottava omaan tekemiseemme ja siihen, että voitamme loput ottelumme ja muut menettävät pisteitä.