La Ligassa nähtiin lauantaina erikoinen välikohtaus, kun tuntematon nuori mies tupsahti yhtäkkiä kentälle Mallorcan ja Barcelonan välisessä ottelussa.

Argentiinan maajoukkueen paitaan pukeutunut kentänvaltaaja käveli nurmelle toisen jakson alussa ja yritti käydä ottamassa yhteiskuvan Barcelonan Lionel Messin kanssa. Järjestyksenvalvojat ehtivät kuitenkin väliin ennen kuin häirikkö pääsi argentiinalaistähden luo.

Mies kertoi myöhemmin Cadena Copen haastattelussa, että hän on Mallorcan saarella asuva Ranskan kansalainen. Hän oli ennen taukoa kiivennyt kaksi metriä korkean aidan yli päästäkseen stadionille.

– Olin suunnitellut tätä siitä lähtien, kun sain tietää, että ottelu pelataan. Halusin kuvan Messin kanssa ja tavata hänet, koska hän on idolini, nimettömänä pysytellyt fani kommentoi.

Cadena Copen mukaan La Ligan kilpailukomitea on määrännyt tapahtuneesta Mallorcalle 301 euron sakon. Barcelona taas sai komitealta varoituksen, koska sen pelaajat tulivat kentälle myöhässä.

Myös kentänvaltaajaa odottaa rangaistus La Ligalta sekä sakko viranomaisilta, mikä harmittaa suuresti hänen äitiään, joka kommentoi tapausta Deportes Cuatrolle.

– Poikani on vasta lapsi, eikä hän ollut tietoinen siitä, mitä hän tekee. Hänen kaverinsa yllyttivät häntä.

– Hänen on tehtävä töitä taukoamatta koko kesän, jotta hän voi maksaa sen sakon. Häntä odottaa ankara rangaistus.