Barcelona ja Juventus ovat viimeistelemässä pelaajavaihtokauppaa.

Kataloniaan on siirtymässä keskikenttäpelaaja Miralem Pjanic, joka on jo näyttänyt barcelonalaislehtien mukaan siirrolle vihreää valoa. Lehtitietojen mukaan 30-vuotias Pjanic olisi tekemässä Barcelonan kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Tähän asti on ollut auki, kuka tai ketkä siirtyisivät vaihtokaupassa toiseen suuntaan. Tiettävästi Juventus haluaisi Arthurin, mutta Barcelona ei ole halukas ”tuhlaamaan” Arthuria tähän vaihtokauppaan, eikä Arthur ole halukas lähtemään Barcasta.

Tuoreimmat Sport-lehden tiedot kertovat, että neuvottelut Barcelonan ja Juventuksen välillä ovat edenneet. Lehden tietojen mukaan Barcelonasta olisi lähdössä Juventukseen kaksi pelaajaa. Toinen pelaajista olisi toppari Jean-Clair Todibo.

Juventus yritti hankkia Todiboa jo aiemmin Toulousesta, mutta nuori ranskalainen halusi Barcelonaan. Barca päätyi maksamaan Todibosta vain miljoona euroa vuoden 2019 tammikuussa. Nyt puhutaan, että hänen siirtomarkkina-arvonsa olisi jo 25 miljoonaa.

[readmore from=Barcelona]

20-vuotias Todibo on pelannut tällä kaudella lainalla Schalkessa. Vastuuta on tullut yhteensä vain kahdeksassa ottelussa. Barcelonassa Todibo on pelannut yhteensä viisi ottelua. Sikäli 25-kertainen arvonnousu olisi melko huima.

Barcelonan ja Juven neuvotteluissa toinen pelaaja on vielä auki. Juve tiettävästi preferoisi keskikenttäpelaajaa, mutta juuri nyt näyttää siltä, että Arturo Vidal olisi pikemminkin menossa Internazionaleen osana Lautaro Martínez -kauppaa, ja Ivan Rakiticin suuntana olisi Sevilla.

Sportin mukaan Barcelonasta on vahvistettu lehdelle, että Barcan ja Juven vaihtokauppa ei ole vielä maalissa mutta että enää hiotaan viimeisiä yksityiskohtia.