Atlético Madrid koki keskiviikkona kauden ensimmäisen tappionsa Mestarien liigassa, kun se taipui vieraskentällä Bayer Leverkusenille 1-2. Suomen Lukas Hradecky suoritti ottelun lisäajalla hienon torjunnan ja pelasti voiton Werkselfille.

Atléticon jatkomahdollisuudet ovat edelleen erittäin hyvät, sillä sillä on yhä neljän pisteen etumatka Leverkuseniin ja Lokomotiv Moskovaan. Siitä huolimatta Rojiblancosin luottokeskikenttäpelaaja Saúl oli varsin tuohtunut joukkueensa suoritukseen Saksassa.

– Se (BayArena) on stadion, jossa meillä ei ole mennyt hyvin. Meidän täytyy olla itsekriittisiä. Kuten usein tällä kaudella, emme pelanneet hyvin, Saúl totesi Movistarin TV-haastattelussa AS:n mukaan.

– Meidän täytyy oppia virheistämme, koska aikaa on koko ajan vähemmän. Nämä asiat eivät saa toistua.

Saúl antoi kunniaa myös vastustajille, mutta harmitteli sitä, miten Atlético ei pysty pelaamaan ehjää 90-minuuttista.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– He olivat parempia kuin me. Meidän täytyy jatkaa työntekoa tiedostaen, että tässä pelissä emme onnistuneet. Lahjoitamme aina yhden puoliajan, eikä niin saa tapahtua. Toiselle puoliajalle jää paljon kirittävää.

– Jokaisen täytyy nyt tutkia itseään ja arvioida, missä emme onnistuneet. Avainasia on voittaa kaksinkamppailuja. Jos emme voita ensimmäistä, pitää voittaa toinen. Leverkusen oli yhtenäisempi ja sen pelaajat onnistuivat voittamaan nämä tilanteet, Saúl päätti.